Selecteer een pagina
ALEXA SPAS

ALEXA Spas

Model La Bellazza

Model La Bellezza

 

LA BELLEZZA

La Belezza is één van de top modellen uit de Alexa Spa serie. Het bad is voorzien van alle gemakken, waaronder 70 jets, 5 riante zitplaatsen en een zeer comfortabele lounger.

De spa beschikt over ruim 6pk aan massagepompen. Door de uitstekende isolatiewaarde en het toepassen van een aparte en zuinige circulatiepomp, is het verbruik van de spa in rust zeer zuinig.

SHIATSU JETS

“met Shiatsu ervaar je direct hoe je in je vel zit”

Shiatsu Massage maakt gebruik van een kalme druktechniek op het lichaam, afgewisseld met rotaties en strekkingen van rug en ledematen, onder oud Japans gebruik. Shiatsu is een Japanse massagevorm die verbonden is met de Oosterse filosofie omtrent gezondheid en vitaliteit. Deze rijke traditie is vandaag de dag ook sterk beïnvloed door westerse anatomie en psychologie. Het is een traditionele massage die je helpt je energie beter te laten stromen. Het maakt gebruik van eeuwenoude technieken die inwerken op jouw energiesysteem.

De Shiatsu Jets passen zich altijd aan de ontvanger aan voor een maximaal resultaat. Na een Shiatsu massage voel je dat je lichaam intern actief is en je geest rustig

Capacity: 1200 liter
Netto gewicht: 390 kg
Besturings systeem:  Gecko
Verwarmings element: 3 kW
Motor : 2x 3hp 1 speed; Circulatie pomp
Dump valve 3⁄4“ hose, 1,5 “ hose
Hoofd kussens: 3
Fontein  : 2
Jets : 52 Hydromassage jets + 18 air jets
Oppervlakte verlichting: 22 LED diods + 2x Verlichting in de fonteinen + 1x main LED light

Geschikt voor 6 personen
220 x 220 x 95 cm
70 jets
5 zitplaatsen
1 lounge ligplaats